You, the petitioner
Foto petitie

Landbouw Collectief pas in gesprek met minister na excuses over kalverfraude

2,269 signatures

Minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft op basis van onjuiste informatie de sector in een kwaad daglicht heeft gesteld over de kalverfraude. Dit dreigt weer te gebeuren, het is zaak dat eventuele wetgeving pas na publicatie van het rapport van het Mesdagfonds wordt gemaakt.

Petition

We

boeren, burgers en buitenlui,

 

observe

  • dat minister Schouten op basis van vage veronderstellingen de sector in een kwaad daglicht heeft gesteld over de kalverfraude en hier geen excuses voor wil geven.
  • naar verwachting zal 20 februari blijken dat wederom op basis van ondeugdelijke informatie de landbouw ten onrechte in kwaad daglicht is gesteld.
  • dat Schouten wel excuses eist nadat Farmers Defence Force ongenuanceerde uitspraken heeft gedaan.
  • dat Schouten geen haast heeft met het oplossen van de stikstofcrisis.

 

and request

  • dat het Landbouw Collectief pas in gesprek gaat met minister Schouten en minister-president Rutte, wanneer minister Schouten excuses heeft gemaakt voor het in een kwaad daglicht stellen van de sector, specifiek de melkveehouderij.

  • In het geval dat Schouten willens en wetens geen excuses maakt, het Landbouw Collectief na publicatie van het rapport van het Mesdagfonds weer met Schouten in gesprek gaat.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2020-05-13 
Lead petitioner:
Thijs van der Kooij 
Website:

History

Signatures

Updates

Indienen petitie

Donderdag 13 februari wordt de petitie opgestuurd naar het Landbouw Collectief en minister Schouten. Het is aan het LC wat ermee gedaan wordt, mocht de petitie in lijn zijn met het belang van de gehele sector doet het LC er wellicht iets mee.

+Read more...

Dat betekend wel dat er weinig tijd meer is om meer ondertekeningen te krijgen. Stuur de petitie dus zoveel mogelijk door!

2020-02-12